APK Keuring & Al uw Onderhoud

Wij zijn een Officieel APK Keuringsstation en beschikken over vakkundig en bekwaam personeel. Pieter Woudstra en Menno Woudstra zijn beide APK-keurmeester. We kunnen zowel keuringen als ook reparaties verzorgen voor eigenlijk alle merken. Als u uw auto bij ons brengt voor een reparatie of keuring krijgt u van ons vervangend vervoer.

Pieter Woudstra
Menno Woudstra

Diagnose & Aircocheck

Wij werken met hoogwaardige apparatuur en beschikken over een zeer uitgebreide diagnosecomputer, waardoor wij in ons bedrijf de meest voorkomende elektronische storingen kunnen verhelpen. Ook hebben we een Vol-Automatische Aircomachine om uw airco te controleren op lekkage en bij te vullen, zodat uw aircosysteem altijd naar behoren functioneert. Wij hanteren een basistarief en daarboven een prijs voor de hoeveel koudemiddel (per 100 gram) die bijgevuld wordt. Hierdoor komt de prijs uit tussen de 90,– en 120,– (max)

Automaatbak-spoelmachine

Wij beschikken over een automaatbak-spoelmachine om automaatbakken volledig en draaiend te voorzien van nieuwe transmissieolie. Prijs wordt bepaald per auto en de hoeveelheid olie die in de automaatbak bijgevuld moet worden. Wij adviseren u om dit preventief uit te voeren, omdat slijtage en andere problemen in de automaatbak zo voorkomen kunnen worden.

× Wij helpen graag...